Resultaten voor dieeten

Home
dieeten
Wat wetenschappers zeggen over 10 populaire diëten.
Zoveel diëten. Maar wat werkt? Wat is nu werkelijk gezond en welke patronen helpen je om af te vallen?
Van diëten word je dik.
Diëten maken je op termijn dik. In eerste instantie verlies je wel gewicht maar dat bestaat uit lichaamsvocht en spierweefsel. Je verliest amper vet.
De 5 populairste diëten van dit moment Gezondheidsnet.
Voor veel mensen is de maand juni het moment om nog een paar kilo af te vallen voor de zomer echt begint. De vakantie staat voor de deur en de luchtige jurkjes korte broeken en zwemkleding komen weer uit de kast. Dit zijn de populairste diëten van dit mo
Diëten Vertaling Nederlands-Duits.
Online vertaalwoordenboek. DEDiëten
Dieet / Diëten Voedingscentrum.
Een dieet staat meestal voor een methode waarmee je kunt afvallen. Er zijn ook andere diëten zoals een zoutarm dieet. Het wonderdieet om af te vallen bestaat niet.
Dieetoverzicht Welk dieet past het beste bij jou?
Hier vind je een overzicht van diëten met alle voor en nadelen van het dieet. Ontdek hier wel dieet het beste bij jou past en verbrand deze week nog de eerste kilo's.
Mag je wel op dieet gaan maar niet diëten of diëteren? TROUW.
Dezelfde diëten voor verschillende ziektebeelden.
Welk bedrag mag u aftrekken als u dezelfde diëten volgt voor verschillende ziektebeelden? Lees meer.
Diëten Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker.
Goede voeding is belangrijk bij de behandeling van kanker.Hier een overzicht van diverse diëten. Het NFtK adviseert u een diëtist oncologie te raadplegen.
Het magere resultaat van diëten Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.
Een overschot aan lichaamsvet kan problemen veroorzaken op mechanisch metabool en psychosociaal gebied. Een veel gehoord advies in de spreekkamer is dan ook dat de patiënt af moet vallen. Het gemak waarmee dit advies gegeven wordt suggereert dat gewichtsverlies een haalbaar doel is. Maar is dat ook zo? Hoeveel wetenschappelijk bewijs is er voor de effectiviteit van diëten die bedoeld zijn om langdurig gewichtsverlies te bereiken?

Contacteer ons